Από angel
Μια λεξη αμιγως παρεξηγημενη! Ολοι οσοι αποτελουμε τον κοσμο της μοτοσυκλετας, συντριπτικη πλειοψηφια-δυστυχως-εχουμε χασει ενα αγαπημενο προσωπο, φιλο, συγγενη, γνωστο. Ολοι μας με καποιο τροπο, αλλοι πιο πολυ, αλλοι πιο λιγο, εχουμε βιωσει μια απωλεια. Σημασια δεν εχει καμια, αν ευθυνοταν ο δικος μας ή ο αλλος...
Σημασια εχει η καταληξη. Απεβιωσε 03.15
Οριστικο κ αμετακλητο. Οπως και η ζωη σου απο'κει και περα. Προσπαθεις να καταλαβεις, ποιος και γιατι σε αναγκασε να περασεις μια τετοια "διαδικασια".
Το μυαλο εκεινου που εχασες?
η'
Το μυαλο εκεινου που καρφωθηκε πανω στον ανθρωπο σου?
Ειτε ετσι, ειτε αλλιως, καποιος εκανε λαθος.
Καποιος για πολλοστη φορα, ηθελε να νιωσει ΜΑΓΚΑΣ,πατωντας το γκαζι για μια ακομη φορα..αλλωστε..το εκανε με επιτυχια κι αλλες φορες στο παρελθον!
Καποιος ηθελε να μπει "φετες" στη στροφη και βγηκε στο αντιθετο..
Ποιος σε σκεφτεται εσενα,που εκεινη την ωρα ερχοσουν απ'το αλλο ρευμα?
Αυτος ηθελε να νιωσει Μαγκας για μια ακομη φορα.
Και ποιος νοιαστηκε αν εμμελε να ειναι η τελευταια δικια σου φορα?
ΚΑΝΕΙΣ.
Ολοι ανοιξαμε το γκαζι θυμωμενοι, πικραμενοι,πιωμενοι...
Το οτι μιλαμε ακομα ισως να'ναι κ θαυμα..
Επειδη λοιπον το εχω ξαναδει το εργο και τι αφηνει πισω του δεν θελω να εχω συμμετοχη!
Ξερετε καποιοι κουραστηκαν πραγματικα για να μας φτασουν εδω. Περασαν ωρες ατελειωτες ανησυχιας κ φοβου μη παθουμε κατι.
Ποσο ανωριμο και ευτελες ειναι να παιζουμε την ζωη μας κορωνα γραμματα, τωρα που μεγαλωσαμε και ωριμασαμε.
Βεβαια τωρα εχουμε εμπειριες...!
Αυτη η σιγουρια θα μας φαει.
Μην αγχωνεσαι φιλε μου,
οσο γρηγορα κ να την παρεις την στροφη, παντα θα υπαρχει καποιος γρηγοροτερος απο σενα.
Και περισσοτεροι στο..χαντακι!
Δεν τρεχει τιποτα λοιπον,μη τσιτωνεις πια τοσο ευκολα.
Εχεις μια γυναικα σπιτι σου που περιμενει να δει το χαμογελο σου,
εχεις παιδια που θελουν να τρεξουν στην αγκαλια σου,
εχεις ενα πατερα, μια μητερα, ολοι εχουμε κατι!
Κανεις δεν ειναι παντελως μονος!
Την επομενη φορα που θα βγεις στο δρομο να θυμασαι..
Δεν παιζεις με την ζωη σου..
Με τις δικες τους ζωες παιζεις...
Και πιστεψε με,
οι εμπειριες σου, τα trackday σου, οι αγωνες σου, δεν σου δινουν κανενα δικαιωμα να το κανεις αυτο!
Μην βαζεις καποια "δευτερα" παραπανω απ'αυτους που περιμενουν να γυρισεις..
Απλα θελω να πω,πως μερικες φορες, χρειαζεται περισσοτερη μαγκια να κλεισεις το γκαζι...."