|
| Τούμπανοοοο | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vales Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 517 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2011 Ηλικία : 57
| Θέμα: Τούμπανοοοο 15.02.11 17:17 | |
| Τα δέκα χρόνια της συμπληρώνει φέτος η Ισπανική εταιρία Radical Ducati η οποία δημιούργησε άλλη μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα. Η ομάδα πήρε ένα Ducati 1098 και χρησιμοποίησε το πλαίσιο και τον κινητήρα του προκειμένου να δημιουργήσει μία μοναδική μοτοσυκλέτα. Στο νέο Mikaracer 1098, οι γνώστες του αντικειμένου είναι εύκολο να διαγνώσουν τις αλλαγές που έχει υποστεί η μοτοσυκλέτα, από την εν λόγω ομάδα. Ωστόσο, αυτό που είναι μοναδικό στην νέα κατασκευή είναι η μοναδική αριστερή εξάτμιση που ακολουθεί ανοδική πορεία για να καταλήξει δίπλα στην σέλα. Η δεξιά εξάτμιση είναι πιο κοντή και καταλήγει χαμηλά. Το σύνολο είναι κάτι που έχουμε δει μόνο σε παλιές μοτοσυκλέτες τύπου scrambler και σίγουρα είναι εντυπωσιακό. Μία σειρά από αλλαγές έγιναν στο πίσω τμήμα όπου τοποθετήθηκε νέο αλουμινένιο υποπλαίσιο κατασκευής της RAD, το οποίο χρησιμοποιεί μονόσελο κάλυμμα από carbon. Όλα τα περιφερειακά είναι κατασκευασμένα από carbon, τόσο το ρεζερβουάρ όσο και τα φτερά αλλά και το προστατευτικό της εξάτμισης. Το πίσω φανάρι προέρχεται από Montesa ώστε να είναι μικρό σε μέγεθος ενώ το μπροστά προέρχεται από V Rod. Τα μαρσπιέ είναι κατασκευής RAD,χειροποίητα, ενώ οι μανέτες, καθρέπτες, λεβιέ ταχυτήτων, προέρχονται από την Rizoma. Στον κινητήρα έχουν αλλαχθεί τα κολάρα του ψυγείου με σιλικόνης, προερχόμενα από την Tamburini και συνδυάζονται με αλουμινένιους σωλήνες. Τα ηλεκτρικά έχουν τοποθετηθεί ανάλογα με τις νέες θέσεις που προέκυψαν ενώ πινελιά αποτελεί το νέο γρανάζι που είναι κατασκευασμένο από ergal. Η RAD έφτιαξε μία μοτοσυκλέτα που παντρεύει τις μοτοσυκλέτες scrambler με τα σύγχρονα naked bikes και θυμίζει πολύ ένα τεραστίων διαστάσεων Hornet. Σίγουρα το συγκεκριμένο Ducati δεν θα περάσει απαρατήρητο μιας και η μοναδικότητά του, προκαλεί. | |
| | | Menos Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2732 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2011 Ηλικία : 52 Τόπος : Earth
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 16.02.11 0:00 | |
| Κάκιστο!!!!! Αντε πείσε την γυναίκα σου πως δεν έβρισκες μηχανάκι με διπλή σέλα!! | |
| | | westie Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204 Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2011 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 16.02.11 1:26 | |
| Εμένα εμφανησιακά μου φαίνεται απαράδεκτο πάντως | |
| | | Vales Μέλος
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 16.02.11 17:46 | |
| Πάρτε τα μάτια μου και δείτε. | |
| | | Madkefalonian Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 125 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2011 Τόπος : Κεφαλονια -Αθηνα
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 16.02.11 18:57 | |
| - Vales έγραψε:
- Πάρτε τα μάτια μου και δείτε.
ασε και σε πηραμε χαμπαρι κι εσενα Δεν ξερω αν συμφωνεις,αλλα το μπροστινο φαναρι το βρισκω λιγο αταιριαστο. Κατα τα αλλα ειναι ωραιο. | |
| | | Vales Μέλος
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 16.02.11 19:09 | |
| Έχει ένα ψαλίδι που βγάζει μάτια... ένα σκελετό κόσμημα... 2 δισκόπλακες όσο η ζάντα... ένα μπροστινό σύστημα μ@μ@το... και πρόσεξες το μπροστινό φανάρι? Δεν έχεις και πολύ άδικο βέβαια, αλλά εγώ ούτε που το πρόσεξα. Αααα... και δεν είπα ότι είναι όμορφο. ΤΟΥΜΠΑΝΟ είπα. | |
| | | Alex1sk
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 19.03.11 18:28 | |
| Σιγουρα δειχνει διαφορετικο με την δικη του αφηρημενη ομορφια και την βουλα της Ducati επανω και φυσικα με καλες κρητικες, ενα αφιερωμα γιατι οχι και δηλωσεις κουλτουρας απο μερικους.. παρολο που αν το ξανακοιταξεις μοιαζει σαν να εφαγες τα μουτρα σου το σαβ/κο και να μην ειχες τι να βαλεις επανω για να το σωσεις.Σκεφτειτε ομως καναμε κατι τετειο σε ενα συνεργειο εδω, εγω εσυ μια παρεα, φτιαχναμε εξατμησεις, περναμε ενα φαναρι πισω Montesa του 1980, ψαχναμε και κατι απο Harley, βαζαμε λιγη παραπανω δουλεια μηχανουργειου μεσα, περναμε και κανενα ανθρακωνημα απο Φλωρινα, ειχαμε φαει και κανα 2-3 μηνες δουλιτσα επανω ιδρωνοντας και σπαζοντας το κεφαλι μας μερα νυχτα και τελος να ειχαμε πλησιασει κατα 90% την ειδη υπαρχουσα κατασκευη της RAD...θα μας κοροιδευανε και οι πετρες ακομα για κανα χρονο με αυτο το αποτελεσμα!!Οσο για τον κινητηρα του δεν ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο ουτε μηχανολογικα ουτε απο αποψη επιδόσεων για όσους το εχουν οδηγησει.Αλλα τι να κανεις που ειναι Ducati και πρεπει να το φαμε οπως και να εχει......... τα σχολια δικα σας | |
| | | Menos Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2732 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2011 Ηλικία : 52 Τόπος : Earth
| Θέμα: Απ: Τούμπανοοοο 19.03.11 20:03 | |
| - Alex1sk έγραψε:
- Σκεφτειτε ομως καναμε κατι τετειο σε ενα συνεργειο εδω, εγω εσυ μια παρεα, φτιαχναμε εξατμησεις, περναμε ενα φαναρι πισω Montesa του 1980, ψαχναμε και κατι απο Harley, βαζαμε λιγη παραπανω δουλεια μηχανουργειου μεσα, περναμε και κανενα ανθρακωνημα απο Φλωρινα, ειχαμε φαει και κανα 2-3 μηνες δουλιτσα επανω ιδρωνοντας και σπαζοντας το κεφαλι μας μερα νυχτα και τελος να ειχαμε πλησιασει κατα 90% την ειδη υπαρχουσα κατασκευη της RAD...θα μας κοροιδευανε και οι πετρες ακομα για κανα χρονο με αυτο το αποτελεσμα!!
Πράγματι Alex1sk, υπήρξαν τέτοιες εποχές που όλοι μας (θέλω να πιστεύω) επιδιώξαμε απο μόνοι μας να φτιάξουμε/βελτιώσουμε αισθητικά η στον κινητήρα κάποια πράγματα.... Πολλά ήταν για γέλια και ακόμη περισσότερα ήταν για κλάμματα.. Ύστερα απο πολλές προσπάθειες σε μηχανουργεία, που είχαν καταντήσει στέκι μας προσπαθώντας να αλλάξουμε ζιγκλεράκια, να χαμηλώνουμε μπουκάλες, να τοποθετούμε φίλτρα αέρος με πατέντα, να προσπαθούμε να αλλάξουμε πιστόνια και μπιέλες, να περνάμε άλλες τόσες ώρες στον τορναδόρο... Τις πρώτες επιδιώξεις με πολυεστέρα, στόκο, αστάρι, σκληρυντές και χρώματα που τελικά για μωβ ξεκινούσαν και σε ροζ καταντούσαν.... περάσαν απο τα χέρια μας. Με την ευκαιρία καλωσήρθες στη παρέα! Με το κείμενο σου με έβαλες σε σκέψεις (ναι, τραβάω κι'εγώ τις ανησυχίες μου) και πρόσθεσα 2 ακόμη ενότητες στο Forum γύρω απο αυτά τα θέματα. Περισσότερα στην σχετική ανακοίνωση. | |
| | | | Τούμπανοοοο | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Ψηφοφορία | | Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο; | Φθηνές Τιμές | | 3% | [ 1 ] | Σχέση με μάστορα (φίλος, γνωστός, συστημένος) | | 25% | [ 8 ] | Φήμες από άλλους (φίλους, φόρουμ) | | 16% | [ 5 ] | Μετά από προσωπική δοκιμή | | 34% | [ 11 ] | Μεγάλο, άρα καλό | | 0% | [ 0 ] | Πολυδιαφημισμένο, άρα καλό | | 0% | [ 0 ] | Μικρό, άρα θα με προσέξει | | 0% | [ 0 ] | Ξέρει καλά το μοντέλο της μηχανής μου | | 9% | [ 3 ] | Μου εξηγεί απορίες, δεν είναι απρόσωπο | | 6% | [ 2 ] | Δεν ασχολούμαι, ότι με βολεύει (κοντά μου, γρήγορη παράδοση κ.α.) | | 6% | [ 2 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 32 |
|
Τροφοδοσία | |
Κοινωνική Δικτύωση |
Bookmark and share the address of Bikers on your social bookmarking website
Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας |
|
|