| Τρίτροχο απο το μέλλον | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2732 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2011 Ηλικία : 52 Τόπος : Earth
| Θέμα: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 17:33 | |
| H ιδεα ξεκινησε το 2003... και εξελιχθηκε το 2009.... καπως ετσι... | |
|
| |
Menos Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2732 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2011 Ηλικία : 52 Τόπος : Earth
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 17:34 | |
| | |
|
| |
Menos Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 17:35 | |
| | |
|
| |
cbridhs Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2011 Ηλικία : 42 Τόπος : giannitsa
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 19:43 | |
| | |
|
| |
Menos Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 19:55 | |
| Η αληθεια ειναι πως φαινεται καπως αποκρουστικο, αλλοι παλι θα το δουν ως εργο τεχνης, και αλλοι θα πορωθουν με το design Θυμαμαι οταν πρωτοειδα το speed triple... Μολις ειδα τα φαναρια μπροστα σαν ματομπουκαλα με επιασε αναγουλα Πλεον το βλεπω και μπορω να πω πως μου αρέσει κιολας. Μηπως τελικα ολα ειναι συνηθεια στο ματι; Μηπως σε 1-2 χρονια εδω μεσα, καποιοι θα αναφερθουν σε αυτην την μοτοσυκλετα ως πρωτοποριακη εξελιξη και εμεις θα θεωρουμαστε οπισθοδρομικοι; | |
|
| |
cbridhs Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2011 Ηλικία : 42 Τόπος : giannitsa
| |
| |
Menos Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 20:11 | |
| - cbridhs έγραψε:
- κατα'ρχην δε θέλω να παρεξηγηθώ.δε λέω πως έχω δίκιο,απλά την γνώμη μου....
Μα... δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης... και εγώ το θεωρώ αποκρουστικό. Απλά αναρωτιέμαι αν σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά, σκεπτόμενος τους νέους σχεδιασμούς που δίνουν στις μηχανές τα τελευταία χρόνια... Μήπως τελικά έχουμε συνηθίσει ένα είδος μηχανής και τα υπόλοιπα μας ξυνίζουν... αυτό εννοούσα. - cbridhs έγραψε:
- Πάντος εκτός από το ότι δε μ'αρέσει σαν ομορφιά,δε θεωρω πως είναι κ σωστό λειτουργικά..πέρα από το στρίψιμο,φαντάζεσαι τα πόδια του συνοδηγού στη βροχή?????
...και δεν είναι μόνο αυτό... Δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωθει σουζα που να χτυπιεσαι! Απλα ο κατασκευαστης υποστηριζει πως η προσφυση εχει αυξηθει 50% λογω του τριτου τροχου, αρα ακομη και αν χασει προσφυση ενας τροχος τον κρατανε οι αλλοι δυο. Ωστοσο υπαρχουν καποιες ατελειες που πρεπει να κοιταχτουν, οπως: 1. Η αλυσίδα δίπλα στο δεξί πόδι. 2. Τα μασπιε είναι πάνω στο ψαλίδι..... 3. έχεις τον πίσω κύλινδρο ανάμεσα στα μπούτια σου 4. Λογω περιισοτερων τριβων (υποθετικα) μειωνεται η τελικη ταχυτητα. Αν ψαχτώ θα βρώ και άλλες ατέλειες... διότι εξ αρχής μου κακοφάνηκε. | |
|
| |
Vales Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 517 Ημερομηνία εγγραφής : 27/01/2011 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 13.02.11 20:33 | |
| Αυτοί οι Αμερικάνοι ρε παιδί μου!!! Έχουν μία απίστευτη ικανότητα, ότι πιάνουν να το κάνουν... άθλιο. | |
|
| |
westie Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204 Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2011 Τόπος : Πειραιάς
| |
| |
Ody Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011 Ηλικία : 52 Τόπος : Βολος
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 14.02.11 4:28 | |
| Ολιγον μαμακια μου φαινετε, αλλα προσωπικα ετσι οπως ειναι δεν μου αρεσει καθολου !! Σε λιγο θα βαλουν και ροδακια δεξια και αριστερα για να μην πεφτουμε !!! Και με οδηγιες χρησεως παρακαλω !!!! Αθανατοι Αμερικανοι !!!! "Για να παρει μπρος η μηχανη, ανεβαινουμε απανω στη σελα,γυριζουμε τον διακοπτη δεξια τρεις (3) φορες, σηκωνουμε ορθια την μηχανη , βαζουμε νεκρα και παταμε το μπουτον της μιζας (που ειναι δεξια κατω απο το γριπ του γκαζιου*,ενα ορθογωνιο κουμπακι) !!!!!
* Γριπ γκαζιου (ανατρεξτε σελιδα 123456789 φτου και βγαινω !!) | |
|
| |
westie Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204 Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2011 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Τρίτροχο απο το μέλλον 14.02.11 5:49 | |
| - Ody έγραψε:
- Ολιγον μαμακια μου φαινετε, αλλα προσωπικα ετσι οπως ειναι δεν μου αρεσει καθολου !!
Σε λιγο θα βαλουν και ροδακια δεξια και αριστερα για να μην πεφτουμε !!! Και με οδηγιες χρησεως παρακαλω !!!! Αθανατοι Αμερικανοι !!!! "Για να παρει μπρος η μηχανη, ανεβαινουμε απανω στη σελα,γυριζουμε τον διακοπτη δεξια τρεις (3) φορες, σηκωνουμε ορθια την μηχανη , βαζουμε νεκρα και παταμε το μπουτον της μιζας (που ειναι δεξια κατω απο το γριπ του γκαζιου*,ενα ορθογωνιο κουμπακι) !!!!!
* Γριπ γκαζιου (ανατρεξτε σελιδα 123456789 φτου και βγαινω !!) +600 | |
|
| |
| Τρίτροχο απο το μέλλον | |
|